Over ons

Blacksonsports is in 2010 opgericht door Dwight Blackson. Als jonge recreatieve sporter heeft hij veel uiteenlopende sport disciplines beoefend. Uiteindelijk werd het voetbal. Hierna ging het snel. Na Te Werve, R.V.V Rijswijk en R.V.C stond Feyenoord aan de deur waar hij 12 jaar speler is geweest.

Jammer genoeg heeft een beencorrectie en zware blessure zijn carrière stil gelegd. Hij kreeg te horen, nooit meer te kunnen voetballen en misschien wel lopen. Door niet op te geven werd hij topscorer van landelijke jeugd competitie. Deze fases hebben mij achteraf zoveel algemeen zoveel gebracht als persoon en topsporter. Vanuit fysieke en mentale heeft hij een methodiek ontwikkeld die specifiek op voetballers gericht is.

Blacksonsports is de rode draad zoals hij in samenwerking met vakkundige specialisten getraind en gemanaged had willen worden. Hiernaast organiseert Blacksonsports voetbal gerelateerde sport activiteiten. Zoals Footvolley, Tennisvoetbal, Taq football, BLS Football challenge games, Coutinho wedstrijden en oefenwedstrijden.

Duurzaam
De achterliggende visie van het unieke concept van Blackson Sports, is dat er ook een duurzaam karakter in zit. Dit komt onder andere door de focus op het veranderen van de mindset. Zo wordt er niet op kortstondig resultaat gericht, maar moeten er op lange termijn resultaten te zien zijn. Dit uit zich op zowel fysiek, mentaal als maatschappelijk vlak.

Creatief
Omdat er specifiek naar het individu word gekeken wil Blackson Sports creativiteit erg aanmoedigen. Hierdoor komen er altijd weer nieuwe, unieke oplossingen op verschillende vraagstukken. Dit kan elk moment tijdens het opleiden of trainen. Het aansporen van leden om soms zelf ook met creatieve oplossingen te komen is positief voor de vertrouwen en het vormen van persoonlijkheid. Het ontplooien van creativiteit zorgt voor zowel betere werknemers als deelnemers. We kunnen altijd wat van elkaar leren ondanks dat we voor dezelfde droom strijden.

Team Blacksonsports

  • Rob Mais is de intensive breath coach van Blacksonsports. Hij geeft wijze lessen hoe men met zijn zuurstof en ademen moet gaan.
  • Anne Marie Fernandes is peuter/kleuter juf en bereid op geheel eigen wijze de mini’s en ouders voor op sporten, lidmaatschap bij een vereniging , spel en plezier, regels en cognitieve ontwikkeling. Waarbij niets moet en alles mag.
  • Virgil Verweij heeft al jaren ervaring als jongerenbegeleider en is ook voetbaltrainer bij Feyenoord. Met zijn eigen kinder bootcamp programma gaat hij de kleuters/peuters verantwoord in beweging brengen.
  • Demy Stellingwerf is als trouwe lid doorgegroeid naar de 1e gecertificeerde BLS trainster bij Blacksonsports. Hiernaast is ze ook in bezit van KNVB TC 3.
  • Lisa Franken is de voedingscoach en oud speelster van Jong ADO. Lisa is nog zeer actief bij ZVV Den Haag vr1 in zaal en zelfs geselecteerd voor de jonge leeuwinnen. Ze is dus niet alleen een ervaringsdeskundige maar heeft alles ook zelf ervaren. Wil jij met voeding het maximale uit jezelf & je prestaties halen. Ben je hier op het juiste adres.
  • Lotfi Amhouch en Cedric Martina zijn is de coordinatoren voor het organiseren van Blacksonsports activiteiten zoals toernooien, wedstrijden en prof trainingsdagen of bijvoorbeeld Blacksonsports on tour.