Blackson Sports App

Elke organisatie moet zich door ontwikkelen. Daarom is het van belang om zoveel mogelijk gebruik van de Blacksonsports app te maken. Het doel is om een ‘sport rapport’ op te bouwen waarbij je persoonlijke ‘sportgeschiedenis’ ontstaat. In deze sociale media, gedateerde tijd worden er ook beslissingen genomen op grond van deze cijfers. Je hebt dus een gedateerde C.V. Hierbuiten maakt het mij werk makkelijker zodat de aandacht op ontwikkelen ligt !

De App biedt verschillende mogelijkheden aan, hiermee onderscheidt Blackson Sports zich door onlinetrainingsplannen en voedingsadviezen aan te bieden. In de App kan jij jezelf aanmelden voor een trainingssessie. De geplande trainingen zijn terug te vinden in het rooster dat aangeboden wordt via de App.

Talenten die interesse hebben in deze aanpak kunnen direct via de App credits kopen voor de trainingen van Blackson Sports. Je maakt dan ook direct een profiel aan voor inzage in het programma voor de komende tijd. Je kunt maximaal 10 credits per keer zowel voor groeps als individuele training kopen. 

Door hieronder op credits aankopen te klikken, worden enkele gegevens van de deelnemer vastgelegd. Daarna ontvang je een bevestigingsmail, waarin je toegang verleend wordt om de App op jouw telefoon te installeren en heb je direct 10 credits om 10 trainingen mee in te plannen.