Performance

Bij Blacksonsports proberen wij elke atleet groei te bieden, waar er voor de atleet nog ruimte is om in de persoonlijke ontwikkeling om stappen te maken. Hiervoor hebben wij een specifiek trainingsprogramma ontwikkeld dat de atleet helpt om de juiste stappen te maken. Wij zijn niet afhankelijk van externe partijen om een atleet verder te begeleiden maar beschikken over de juiste locatie en de juiste specialisten die dit kunnen aanbieden. Dit doen wij op onze academie in verschillende opleidingsprogramma’s.

Het is doel dat de atleten beter gaan begrijpen hoe je ten opzichte van de bal moet bewegen om functionele voetbalhandelingen toe te passen. Na het aanleren van de functionele basis handelingen. Kan de atleet naar de volgende stap. Nu kunnen de 5 motorische basisvaardigheden kracht, snelheid, techniek, coördinatie en lenigheid methodisch gecombineerd aan geboden worden.

Voetballers gaan zich merkbaar beter voelen en bewegen ten opzichte van de bal. Met een eigen ontwikkelde BLS methodiek worden de deelnemers ‘gevoetbalreset’ 

Door specifieke functionele basisvoetbal handelingen in een bepaalde ritme en plyometrics, met beide benen en methodisch uit te voeren worden de juiste cognitieve voetbalfuncties geprikkeld. 

Pas als de voetbalbasis stabiel is gaan wij de 5 motorische basisvaardigheden kracht, snelheid, techniek, coördinatie en lenigheid gevarieerd toepassen om in jouw ‘voetbalbalans’ te bewaken.