Presentatie Lisa Franken

Beste leden,

Hierbij word jij op 13 juni namens Blacksonsports uitgenodigd voor een voeding presentatie van Lisa Franken.

Het beste is leren van iemand die het persoonlijk ervaren heeft, net als Lisa. Lisa stelt zich graag even voor aan jullie.

Mijn naam is Lisa Franken, keepster van eredivisie zaalclub ZVV Den Haag & het Nederlands elftal en daarnaast werkzaam als Fitcoach. Ik heb de eer om jullie a.s. zaterdag mee te nemen in mijn journey, deze startte vier jaar geleden voor mij met als doel fitter worden en lekkerder in mijn vel te zitten. Destijds speelde ik in de belofte van ADO Den Haag vrouwen en deed daarnaast een sportopleiding.

Hoe ik dit heb gedaan, wat heb je (extra) nodig als sporter en wat de do’s en de don’ts zijn, ga ik jullie zaterdag vertellen. Zelf heb ik een mega verschil ervaren sinds ik mijn voedingspatroon ben gaan veranderen, zowel op als naast het veld. Ik heb er ongelofelijk veel zin in, tot zaterdag!

Lisa Franken en Dwight Blackson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *