Algemeen bericht 8 juni

Beste leden,

Dit is een algemeen bericht, dus het is niet per se voor iedereen geldig. Via eerdere berichten op de website staat alle informatie omtrent de off-season. Zorg dat alles op tijd geregeld is, zodra ik van start ga is er geen tijd meer om bij te stellen.

Voor a.s woensdag graag via mail doorgeven welke optie van pas komt. Geen garantie betreft groep indeling of onderling regelen. Op Zaterdag 13 juni is de aftrap voor de deelnemers. Om 11:00 start de voedingspresentatie van Lisa Franken.

Zorg dat alles op tijd geregeld is. Kleding is besteld en zal net voor of na het weekend binnen komen. Op deze dag moeten alle contante betalingen binnen zijn, anders heb je geen credits op je account en dus ook geen deelname.

Dit geld net zo goed voor de kleding. Hopelijk, voor maar zeker na het weekend zal alles binnen zijn. Zoals voorgeschreven staat is het alleen mogelijk om in BLS kleding te trainen.

Met sportieve groet,

Dwight Blackson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *